Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kapteinen skrøt av landslagets «nykomlinger»: - Jeg er imponert

Stefan Johansen husker seg selv som mye mer nervøs enn dagens nye spillere ser ut til å være.

SKRØT: Stefan Johansen er imponert over de nye spillerne og hvor lite nervøse de har vært denne uka. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
SKRØT: Stefan Johansen er imponert over de nye spillerne og hvor lite nervøse de har vært denne uka. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Landslagssjef Lars Lagerbäck holdt i dag den siste pressekonferansen før VM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia, som spilles på Ullevaal Stadion i morgen, lørdag.

Norge er så godt som ute av kvalifiseringen, noe som betyr at nye spillere kan komme inn og prøve seg.

Og skal vi tro landslagskaptein Stefan Johansen, har de nye overbevist den siste uka.

- Jeg er imponert over de nye. De kom inn her og så ut som de hadde vært her i evigheter. Jeg husker første gangen jeg var på samling her og var nervøs. Disse gutta virker jo ikke nervøse, jeg er imponert, skrøt Johansen.

Også landslagssjefen Lagerbäck skrøt av de unge på dagens pressekonferanse, og fortalte at den siste uka har vært bra for lagets del.

- Det ser bedre og bedre ut på trening. Så nå må vi prøve å vinne, det er jo alltid førsteprioritet. Det mest interessante blir kansjke nå hvordan vi utvikler oss i kamp. Vi er nødt til å skape flere målsjanser hvis vi vil vinne, sa Lagerbäck på pressekonferansen.

Har laget så å si klart

I ettermiddag har laget sin siste trening før morgendagens kamp, og så lenge ingen blir skadd på den treninga eller blir sjuke før kampen, er startelleveren klar.

- Jeg tenker at spillerne skal få vite om laget først, sa Lagerbäck da han fikk spørsmål om det startende laget på pressekonferansen.

Han fortalte at han og assistenten Per Joar «Perry» Hansen alltid går inn mot kampene med tanker om en startellever, men at dette kan endre seg.

- Jeg synes fortsatt det er jevnt mellom spillere. Det er vanskeligere enn vanlig, for om man har jobbet mer og fått inn en fast stamme er det lettere å fylle de forskjellige plassene, sa Lagerbäck og fortalte at det ikke er lettere når det er småskader på faste spillere og det at de nye har gjort det bra på trening.

Men det at det manger faste spillere kan være fordel Norge, skal vi tro landslagssjefen.

- Det kan jo være en hokus-pokus-fordel at Tsjekkia ikke vet hvem som starter, sa sjefen lurt.

Hele Norges coronakart