Kapteinen var redd EM skulle ryke

Stefan Strandberg fryktet hofta ikke skulle bli bra.

FRYKTET SKADEN:  Stefan Strandberg (t.h) var redd hele EM skulle ryke grunnet hofteoperasjonen han hadde før jul. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
FRYKTET SKADEN: Stefan Strandberg (t.h) var redd hele EM skulle ryke grunnet hofteoperasjonen han hadde før jul. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skadeplagede Stefan Strandberg fryktet ikke for kapteinsbindet, men var redd hele EM-turen skulle ryke.

Rosenborg-stopperen kjempet en tøff kamp mot den berømte klokken for å rekke U21-sluttspillet i Israel. 22-åringen var kaptein gjennom kvalifiseringen, men har spilt minimalt i vårsesongen. Det har tatt tid å komme tilbake fra hofteoperasjonen før jul.

- Jeg har vært redd hele EM skulle ryke. Men nei, jeg var ikke redd for kapteinsbindet. Jeg har snakket mye med «Toro» om det, sier Strandberg til NTB.

«Tore» er U21-landslagssjef Tor Ole Skullerud. Han er klar i sin sak.

- Det har egentlig ikke vært noen sak for oss. Noen har kalt det usikkerhet om kapteinen, men det har det egentlig ikke vært. Det har vært avventende på grunn av Stefans skader. Nå er Stefan fit og i god form, og da er valget enkelt, forklarer Skullerud.

- Stefan er kaptein så lenge han er frisk og spiller, påpeker U21-sjefen.

- Min form er veldig bra. Jeg føler meg bedre enn på mange år. Jeg har slitt med mye forskjellig som har hemmet meg. Nå er jeg bedre enn på lenge. Det er en deilig følelse å gå ut på banen uten å kjenne at det er så veldig vondt, sier Strandberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer