SKUFFET: Stefan Johansen etter tapet mot Portugal.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SKUFFET: Stefan Johansen etter tapet mot Portugal. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Kapteinens hjertesukk etter smellen: - Resultatet er stygt

Ble straffet av Portugal. Roser debutanter.

• Portugal - Norge 3-0

PORTO (Dagbladet): Stefan Johansen var landslagskaptein i tapet mot Portugal i går kveld og måtte skuffet forklare seg etter kampen.

- De gode periodene våre må bli lenger. Dette ser ikke bra ut akkurat nå, sier Johansen til Dagbladet i pressesonen.

- Det er noe positivt å ta med seg, men 3-0 ser stygt ut. Fotballkamper blir husket for resultatet, ikke hvor mange sjanser du skaper eller ballbesittelse. Resultatet ser veldig stygt ut, det må jeg innrømme, sier Johansen.

Landslagskapteinen roser flere av debutantene. Totalt fem spillere fikk sin første landskamp i går.

- Anders Trondsen hadde en veldig god 2. omgang. Iver (Fossum) kommer inn og er positiv. Det er deilig å se unge gutter som kommer inn og tør å holde på ballen. De står fram - og jeg likte det jeg så. Det er utrolig artig å se at det ikke er nerver. Og vi møter tross alt et lag som Portugal, sier Johansen.

Spissen Joshua King var Norges beste i går kveld og får en 6-er på Dagbladets spillerbørs. King skapte flere sjanser og selv følte han seg snytt.

- Jeg mener jeg ble snytt for straffe. Hadde jeg ikke blitt dyttet overende, så hadde jeg fått skutt og kanskje scoret, sier King til Dagbladet, og sikter til en episode på 1-0 i 2. omgang.

- Hadde jeg scoret, så hadde jeg vært fornøyd. Nå er jeg ikke fornøyd, sier King.

Per-Mathias Høgmo var også skuffet etter kampen og mente Portugal falt for lett i duellene.

- Jeg kunne filmet jeg også. Da jeg kom forbi Fonte. Jeg filmer aldri, jeg vil heller være en ærlig fotballspiller. De som filmer, får bare holde på videre.. sier King.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.