Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kapteinskaos og seier for Solbakken

Köln slo Luxembourgs landslag i treningskamp.

IKKE BARE FRYD OG GAMMEN: Ståle Solbakken har risikert manges vrede etter å ha gitt kapteinsbindet i Köln til Pedro Geromel, men på banen går det i det minste bra så langt.Foto:Erik Berglund
IKKE BARE FRYD OG GAMMEN: Ståle Solbakken har risikert manges vrede etter å ha gitt kapteinsbindet i Köln til Pedro Geromel, men på banen går det i det minste bra så langt.Foto:Erik Berglund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ståle Solbakken stakk hånden inn i et vepsebol da han vraket Lukas Podolski som Köln-kaptein. Men laget hans vant treningskampen mot Luxembourgs landslag 3-1 i Troisdorf tirsdag.

Solbakken lot sine fleste beste menn hvile, og unggutta klarte seg bra. Köln møter Wiedenbrück i den tyske cupen søndag.

Kapteinsdiskusjonen raser videre. Torsdag kveld gikk Kölns styre ut på hjemmesiden. Der ble det slått fast at kapteinsvalget «ble gjort av sjefstreneren».

Den brasilianske forsvareren Pedro Geromel blir kaptein. For det valget er Solbakken blitt kritisert fra mange hold. Debattinnleggene er mange på tyske nettaviser.

Podolski er Kölns store stjerne og en favoritt blant fansen. Han ledet laget til en sterk ligaavslutning i fjor, men sto over tirsdagens kamp på grunn av en forkjølelse.

(NTB)