Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kapteinskrangel i Brasil. Frustrert Silva vraket til fordel for Neymar

Dungas valg skaper misnøye.

 NY KAPTEIN:  Brasils nye landslagssjef Dunga utnevnte Neymar (t.v) til kaptein. Thiago Silva likte ikke å bli vraket. Foto: AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA/NTB Scanpix.
NY KAPTEIN: Brasils nye landslagssjef Dunga utnevnte Neymar (t.v) til kaptein. Thiago Silva likte ikke å bli vraket. Foto: AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA/NTB Scanpix. Vis mer

Paris Saint-Germain-stjernen Thiago Silva er ikke særlig fornøyd med måten Neymar overtok kapteinsbindet i det brasilianske landslaget på.

Etter Dungas inntreden som landslagssjef, ble det bestemt at Barcelonas stjernespiss Neymar blir Brasil-kaptein.

Problemet for Silva er at han ikke fikk beskjed om nettopp det.

- Han (Dunga) kom aldri for å snakke med meg. Jeg snakket ikke med noen, det ble gjort uten at jeg var involvert. Det er det som frustrerer meg, sier midtstopperen til Globo Esporte.

Silva var kaptein for Brasil-laget som skuffet på hjemmebane og ble slått ut i semifinalen med pinlige 1-7 for Tyskland i sommerens fotball-VM.

Han har mistet flesteparten av Dungas kamper som sjef på grunn av skade, og fredag ble han i tillegg vraket fra 4-0-seieren over Tyrkia. Silva virker utvilsomt oppgitt over situasjonen.

- Det føles som om du taper plassen din, at de har tatt noe fra meg, sier han ifølge Globo.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling