Kara føler seg urettferdig behandlet

Så rødt mot Molde.

MOLDE (Dagbladet): Molde - Tromsø 3-2.

I løpet av sju minutter klarte Tromsøs Kara Mbodj å pådra seg to gule kort og utvisning i gårsdagens 2-3-tap for Molde. Først fikk Kara gult kort av dommer Tom Harald Hagen i det 58. minutt da han tilsynelatende felte Jo Inge Berget, men tv-bildene viser at kortet var feilaktig idømt.

Det andre gule kortet, som resulterte i marsjordre for den senegalesiske midtbanekjempen, fikk Kara for å komme for sent inn i en takling på Martin Linnes.

- På den første taklingen tar jeg ballen. På det andre gule kortet mener jeg Molde-spilleren filmer, sier Kara.

Den frustrerte 22-åringen føler at Tippeliga-dommerne til nå i sesongen har straffet han feilaktig med gule kort.

- Både den første taklingen i dag og de gule kortene mot Aaalesund og Strømsgodset er feil. Det er ikke mulig at dommerne skal fortsette å gi meg gult kort hver gang, sier en uforstående Kara til Dagbladet.

Han håper dommerne får en større forståelse for spillestilen til grovarbeideren på Tromsøs midtbane.

- Dommerne i Tippeligaen må forstå at jeg er en sterk og aggressiv spiller. Men det skjer igjen og igjen at jeg får gule eller røde kort. Det er alltid det samme, sier senegaleseren og rister på hodet i fortvilelse.

Kara tror Tromsø tapte gårsdagens kamp mot Molde på grunn av utvisningen.

- Dette er vanskelig for meg. Jeg tror Tromsø tapte kampen på grunn av mitt røde kort. Det er vanskelig for et lag å spille ti mot elleve, sier Kara.