FORLENGET: Viktige Kara Mbodji har forlenget kontrakten med Tromsø ut 2014, men om han blir værende i klubben utover inneværende sesong, er foreløpig et ubesvart spørsmål.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
FORLENGET: Viktige Kara Mbodji har forlenget kontrakten med Tromsø ut 2014, men om han blir værende i klubben utover inneværende sesong, er foreløpig et ubesvart spørsmål.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / ScanpixVis mer

Kara forlenget med Tromsø

Skrev kontrakt ut 2014.

Tromsøs midtbanespiller Kara Mbodji har skrevet under en ny kontrakt med klubben.

Kara er enig med klubben om å forlenge avtalen med ett år, og senegaleseren har dermed kontrakt ut 2014-sesongen.

- Vi er selvsagt fornøyd med at Kara forlenger kontrakten med oss, og det gir oss ro inn mot neste sesong. Vi har nå flere spillere som har kontrakter ut 2013/2014-sesongen, sier Kræmer til til.no.

Kara kom til Tromsø vinteren 2010 og har vært blant lagets viktigste spillere de siste to sesongene. Det har gjort at han er blitt koblet til flere europeiske klubber.

- Om jeg blir eller drar, er vanskelig å si. Man vet aldri hva som skjer. Nå fokuserer jeg på jobben i Tromsø og skal fortsette å jobbe hardt her, sier Kara til itromso.no.

Ifølge iTromsø var Brugges sportsdirektør på plass på Alfheim stadion søndag for å se Kara i aksjon i toppkampen mot Molde.

(NTB)