KLAR TIL SERIESTART: Tromsøs Kara Mbodj (t.v.) må lyskeopereres til uka, men blir klar i tide til seriestart.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
KLAR TIL SERIESTART: Tromsøs Kara Mbodj (t.v.) må lyskeopereres til uka, men blir klar i tide til seriestart.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / ScanpixVis mer

Kara må lyskeopereres

- Blir uansett kampklar og i fin form til seriestart.

Tromsø-profilen Kara Mbodj sliter med en lyskeskade og må opereres neste uke.

Senegaleseren var til undersøkelse i Oslo torsdag. Der fikk han beskjed om at han må legge seg på operasjonsbordet, melder itromso.no.

- Han skal opereres neste uke. Det er hovedsakelig i venstre side, men det kan være at han må operere begge sider. Det skjer i Tyskland. Så han blir ute i to-tre uker, sier TIL-fysioterapeut André Sørensen.

Kara lover at han blir klar til seriestart. Tromsø møter Fredrikstad på Alfheim 25. mars.

- Det er kjedelig, men jeg har ikke noe valg. Jeg vil ikke spille med 50 prosents innsats i kampene. Jeg blir uansett kampklar og i fin form til seriestart, sier Kara til itromso.no.

Kara kom inn som innbytter i annen omgang da Tromsø slo Bodø/Glimt 2-1 torsdag. Thomas Drage ga TIL ledelsen fra straffemerket etter to minutters spill, men Jim Johansen utlignet elleve minutter ut i annen omgang. Drøyt et kvarter før full tid satte Thomas Kind Bendiksen inn seiersmålet for Tromsø.

(NTB)