ARRESTERT: Nikola Karabatic på franske Montpellier er arrestert mistenkt for kampfiksing - men nekter at han er innblandet. Han sier likevel at han vet at kjæresten gamblet på kampen. Foto:   EPA/STEPHANE REIX REPEAT CAPTION ADDITION
ARRESTERT: Nikola Karabatic på franske Montpellier er arrestert mistenkt for kampfiksing - men nekter at han er innblandet. Han sier likevel at han vet at kjæresten gamblet på kampen. Foto: EPA/STEPHANE REIX REPEAT CAPTION ADDITIONVis mer

Karabatic nekter for at han er innblandet i skandale

Innrømmer at kjæresten gamblet på tap.

Håndballstjernen Nikola Karabatic nekter for å ha satt penger på en seriekamp, men sier det var kjæresten som tippet på oppgjøret mellom Montpellier og Cesson-Sevigne.

Karabatic er en av flere spillere som er under etterforskning for kampfiksing i forbindelse med seriekampen mellom de to franske lagene sist sesong. Montpellier hadde allerede vunnet serien, og det ble satt store penger på kampen. Nesten alle spillene var på Montpellier-tap.

Karabatics advokat sa tidligere i uken at stjernespilleren innrømmet å ha tippet på kampen, men tirsdag kveld kom Karabatic med sin versjon av saken.

- Har jeg veddet? Nei, jeg veddet ikke. Veddet kjæresten min? Ja. Fortalte hun meg om det? Ja. Hvorfor veddet hun? Hun har fulgt Montpellier i to år, og hun kjenner ligaen, sa Karabatic i en uttalelse.

Han spilte ikke kampen mot Cesson. Karabatic var med på det franske laget som tok OL-gull i både Beijing og London.

Erlend Mamelund spiller for Montpellier, men han kom til klubben første foran denne sesongen.

(NTB)