Karadas: - Jeg skammer meg

Etter to dager med knallhardt mediekjør etter å ha tilbrakt natt til søndag i fyllearresten legger Brann-spilleren Azar Karadas seg flat.- Jeg føler meg dårlig og skammer meg, sier Karadas.

19-åringen beklager episoden lørdag kveld da han og lagkamerat Marcus Bakke kranglet med en dørvakt ved et utested i Bergen, politiet ble tilkalt og Brann-dueon måtte tilbringe natta på glattcelle.

- Jeg er ikke blitt voksen før dette skjedde. Nå har jeg fått en dyr, men viktig og fortjent lærepenge. Jeg må roe meg, sier Karadas til Bergens Tidende (BT).

For to og et halvt år siden kom Karadas til Bergen fra bygda Eid. 19-åringen innrømmer at overgangen fra bygd til by ble for stor.

- Det stemmer at jeg har hisset meg opp når jeg har prøvd å komme meg inn på steder jeg er for ung for. Da har jeg pratet før jeg har tenkt. Jeg vil beklage overfor alle som har følt at jeg har prøvd å leke kjekkas på by'n, sier Karadas til BT.

Episoden lørdag kveld var ikke første gang Karadas havnet i en konfliktsituasjon.

- Jeg burde skjønt hvor det bar hen for lenge siden. Folk har sagt dette til meg før, men jeg har ikke tatt det alvorlig. Frem til nå har jeg oppført meg som en liten unge. Det går ikke an å oppføre seg slik jeg har gjort. Jeg må vokse fra det, sier Karadas til avisa.

(Dagbladet.no)