Karadas: - Lyon bryr seg ikke om meg

LYON (Dagbladet.no): Azar Karadas tror ikke Lyon-spillerne vil prøve å markere ut spissen som dunket inn to mål mot Inter for sju dager siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

21-åringen fra Nordfjord var ikke blant de fire RBK-spilleren Lyon-trener Paul Le Guen ramset opp som de farligste på oppfordring fra Dagbladet.no tidligere i dag.

Det passer Karadas bra, og han tror heller ikke at franskmennen kommer til å gjøre noe spesielt for å stoppe den hodesterke spissen.

- Jeg tror ikke de bryr seg om meg. De tenker vel mest på seg selv, akkurat som oss. Vi skal spille vår fotball, og det skal de også, sier Azar til Dagbladet.

I morgen kveld får U21-spissen noe å bryne seg på i Brasils VM-stopper Edmilson.

- Edmilson er en god spiller, men det er resten av laget også. Det er greit å være obs på spillere, men vi tenker på alle 11, sier Azar.

Det ligger i RBKs natur å gå for seier, men Karadas tror ikke Rosenborgs sjanser i pulja er borte dersom rekka av bortekamper uten seier øker til 11 i morgen.

- Det er ingen krise hvis vi ikke vinner, sier Karadas som gjerne fortsetter der han slapp mot Inter forrige uke.

- Det er godt å ta med seg selvtilliten fra Inter-kampen. Jeg får prøve å dra med meg den inn i kampen i morgen.

UFARLIG? Azar Karadas under dagens trening i Frankrike.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer