Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Karadas: - Morgan fantaserer

Jack Karadas mener Morgan Andersen lyver om alt.

(Dagbladet.no): Fotballagent Jack Karadas vitnet i rettssaken mot Morgan Andersen i Oslo tingrett nå i ettermiddag.

Et av de mer sentrale temaene i hans vitneforklaringen var de angivelige drapstruslene han skal ha kommet med mot Morgan Andersen under etter møte i April 2005.

Og slik Dagbladet.no skrev tidligere i dag avviste Jack Karadas beskyldningene om at han skal ha drapstruet Morgan Andersen.

- Dette kommer rett fra Morgans fantasi. Det føyer seg inn i rekken av grunnløse påstander fra han, hevder Jack Karadas til Dagbladet.no.

Han var tilgjengelig for pressen en kort stund etter sin vitneforklaring i dag.

- Det er utrolig provoserende at han påstår dette. Han har løyet så mye i denne, helt fra starten og fram til nå. Det er utrolig at den mannen ikke er stoppet, mener Karadas overfor pressen.

I rettssalen forsøkte han å snakke direkte til tiltalte Morgan Andersen, men da brøt dommeren inn og forklarte at man skal ikke henvende seg personlig til tiltalte i en rettssak.

Karadas kom samtidig med noen innrømmelser i saken. Han medgikk at det ble begått brudd på FIFA-reglene som forbyr at det er ulovlig å hente spille under 18 år fra land utenfor EU, da de inngikk avtalen med Chelsea, agentselskapet SEM og Norges Toppidrettsgymnas.

SYNES MORGAN GÅR OVER STREKEN: Jack Karadas mener Morgan Andersen bare farer med løgner i Mikel-saken. Foto: Lise Åserud/SCANPIX
SYNES MORGAN GÅR OVER STREKEN: Jack Karadas mener Morgan Andersen bare farer med løgner i Mikel-saken. Foto: Lise Åserud/SCANPIX Vis mer

- Sånn i ettertid ser jeg at avtalen ikke burde blitt gjort. Det var brudd på FIFA-reglene, sier han.

Samtidig mener han at Morgan Andersen o g Lyn stjal spillerne, deriblant John Obi Mikel fra Chelsea, da de inngikk proffkontrakt med han og solgte ham videre til Manchester United.

Med det i hukommelsen stilte en TV 2-reporter følgende spørsmål til Karadas etter vitneforklaringen:

- Hvorfor gjorde Lyn noe galt når dere ikke hadde loven i hånd?

- Det er et godt spørsmål. Det kan du si, men det er noe som heter moral, , svarte Karadas.

Fotballagenten gikk hardt ut mot dokumentfalsk-tiltalte Andersen både i retten og overfor pressen i dag.

- Jeg blir veldig overraska dersom han slipper unna dette, mener Karadas.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media