Karadas arrestert

De to Brannn-spillerne Azar Karadas og Marcus Bakke ble pågrepet og lagt i jern av politiet i Bergen sentrum i går kveld. De to er siktet for ordensforstyrrelser og måtte tilbringe natta på glattcelle.

Det var ved 23-tida i går kveld at de to ble pågrepet, sammen med to andre kamerater. En av kameratene sitter fortsatt hos politiet i Bergen.

De to spillerne ble pågrepet utenfor Outside Pub i Kong Oscarsgate i Bergen.

De to er siktet etter løsgjengerlovens paragraf 17, om fyll og bråk på offentlig sted, opplyser politiet i Bergen til Dagbladet.no.

- Jeg kan bekrefte at Azar Karadas ble pågrepet i går kveld, sier Karadas sin agent, Jack Karadas til Dagbladet.no.

Angrer og beklager

- Jeg beklager veldig det som skjedde. Sånt skal ikke skje, og det vil ikke skje igjen, det lover jeg, sier Azar Karadas selv til Dagbladet.no i kveld.

Han har informert klubbledelsen om hva som skjedde i går kveld, men han ønsker ikke å kommentere dette til media. Han forteller likevel at han var påvirket av alkohol, men ikke mye.

Også klubbkamerat Marcus Bakke legger seg flat da dagbladet.no snakket med ham i kveld.

- Det var ikke noe morsomt, og jeg gruet meg til å fortelle det til Brannledelsen. Til slutt ringte de meg, og da fikk jeg snakket ut om det som skjedde, sier Bakke.

Usikker om overgang

Karadas er også aktuell som Leeds-spiller sammen med Thorstein Helstad.

- Jeg har ikke tenkt over hva dette kan bety for en overgang til Leeds, sier Karadas i kveld. Han vil snakke med sin agent og fetter, Jack Karadas, før han uttaler seg nærmere om det.

- Jeg håper jo selvfølgelig ikke at det vil skape noen problem, sier Karadas.

De to spillerne ble satt fri fra politiets varetekt i formiddag, etter at de hadde forklart seg om hendelsen i går. Senere på dagen var de i oppvaskmøte sammen med ledelsen i Sportsklubben Brann.

LAGT I JERN: Brann-spillerne Marcus Bakke og Azar Karadas ble lørdag kveld arrestert. De måtte tilbringe natt til søndag på glattcelle.