Karadas drapstruet

Azar Karadas ble møtt av en drapstrussel da han kom hjem til Bergen i kveld etter å signert kontrakt med Rosenborg i Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I snøen utenfor huset hans på Landås i Bergen hadde noen sprayet «Du skal dø» med ketchup, skriver netstedet Bergens Tidende.

- Det var noen som hadde sprutet trusselen med ketchup i snøen utenfor huset. Og i postkassen lå det en lapp der det stod »Vis deg aldri mer», forteller Karadas til BT.

I tillegg skal utgangsdøra være tilgriset med graffiti.

- Det var litt kjedelig. Jeg trodde bergenserne holdt seg for gode til sånt. Jeg var forberedt på hets, men ikke at det skulle gå så langt, sier RBK-spilleren til BT.

Den ferske Rosenborg-spilleren akter ikke å anmelde forholdet.

- Nei, dette er ikke noe big deal. De som gjorde var sikkert bare veldig sint der og da. Jeg nekter å tro at det var folk i Brann Supporter Team som gjorde det. De er for bra supportere til å gjøre sånt, sier han til BT.

Karadas ønsket i går kveld ikke å snakke mer om det som har hendt.

Men hans rådgiver Jack Karadas sier til Dagbladet:

_Det er synd at det urtarter slik. Azar Har tatt det veldig tungt, og han trodde ikke hetsen skulle nå slike høyder. Det er trist og vemodig at det skulle ende slik. Han er glad i byen Bergen, og tror ikke dette er representativt for majoriteten av Brann-supporterne. Dette går over alle støvleskaft. Nå vil Azar gjerne ha ro, og ønsker ikke å snakke med pressen, sier rådgiveren. _Han vil flytte fra Bergen til Trondheim så fort som mulig, men det er ikke slik at han ikke tør vise seg på gata i Bergen. Jeg tror dete vil gå et par dager, så roer det seg. Jeg kan skjønne at noen reagerer, men dette er bare trist, sier Karadas.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer