Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Karadas dropper flere prøvespill

Azar Karadas har vist seg fram i Liverpool, Leeds og West Ham. Nå lover han å gi enda mer i Brann-trøya og heller bli lagt merke til der.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Karadas har nettopp avsluttet to ukers prøvetid i West Ham. Tidligere har han hatt liknende opphold i Liverpool og Leeds. Nå har 20-åringen bestemt seg for at det er slutt på prøvespill.

- Det har vært svært positive og lærerike opphold. Men nå føler jeg at det er nok. Jeg har sett hvordan storklubbene fungerer. Nå kan de heller se meg spille for Brann, sier Karadas til BA.

Han har ikke fått noen tilbakemelding fra West Ham-manager Glenn Roeder. Men agent Rune Hauge og fetter og rådgiver Jack Karadas skal i møte med klubben fra Øst-London denne uka.

- Jeg vet ikke hva som skjer. Men jeg følte at jeg gjorde en god innsats, konstaterer Karadas.

- Hvis jeg hadde fått litt tid, mener jeg selv jeg kunne blitt god nok for West Ham.

Karadas sier han har mye å bevise i Brann, og slik sett ikke ser det som noen nedtur om han ikke får et tilbud fra Premier League-klubben.

Han har ikke bestemt seg for om han skal signere ny Brann-kontrakt. Den nåværende kontrakten går ut etter 2002-sesongen, og Teitur Thordarson har truet Brann-spillerne som ikke signerer nye kontrakter med å prioritere andre spillere i sesongen som kommer.

Men Karadas har i alle fall lært av oppholdet i England og er mer tent på å gi alt i Bergen, om det er der han blir værende.

- I England har jeg lært at man hele tiden må holde fokus på å gjøre det best mulig. Jeg er veldig innstilt på å vise Teitur Thordarson at jeg kan være mer konsentrert nå, sier Azar Karadas.

Ikke rart Thordarson er West Ham-tilhenger.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart