Karadas forlenger med Brann

Azar Karadas har bestemt seg: - Jeg har sagt til Brann at jeg ønsker å skrive ny kontrakt, sier 20-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Karadas har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt, og har vært avventende i forhold til å skrive ny. Nå har han imidlertid bestemt seg for å bli i Bergensklubben. Fetter og rådgiver Jack Karadas og agent Rune Hauge er i gang med forhandlingene, og trolig signerer Azar i løpet av få uker.

- Jeg har tenkt meg om lenge, evaluert sesongen og kommet frem til at det er dette jeg helst vil. Jeg vil være med å løfte Brann opp igjen neste år, sier Karadas til Bergens Tidende.

BT hevder at Brann vil plassere Karadas i nest øverste kategori i klubbens lønningssystem. Det betyr en grunnlønn på mellom 300 000 og 420 000 kroner. I tillegg kommer 16 000 og 3 500 kroner for å starte kamper som ender med seier eller uavgjort.

Karadas tror han taper penger på å skrive ny kontrakt med Brann, framfor å være tilgjengelig for en Bosman-overgang om et år.

- Ja, det gjør jeg helt sikkert. Men jeg er ikke en spiller som vil stikke av uten at Brann får noe igjen for meg. Jeg har vært her i tre og et halvt år og utviklet meg hele tiden. Jeg føler at jeg fremdeles kan lære mye av Teitur (Thordarson) og Tor (Thodesen) før jeg eventuelt tar et neste steg, sier han.

Teitur varslet tidligere i høst at han vil plassere Bosman-spillere som ikke skriver ny kontrakt på benken.

- Jeg har tenkt en del på det, men det har ikke vært avgjørende, svarer Azar.

  • Erlend Hanstveit nærmer seg å skrive ny kontrakt med Brann, mens klubbens samtaler med Thorstein Helstad og Raymond Kvisvik ikke har båret frukter foreløpig.

    (Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer