Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Karadas forlenget med Brann

Har åtte sesonger i den røde drakta.

Azar Karadas (34) har signert ny ettårskontrakt med Brann. Veteranen går på sin niende sesong for bergensklubben.

- Jeg ønsker å bidra til at vi skal få en god sesong. Selv om jeg er blitt 34 år, føler jeg helt klart at jeg har noe å bidra med. Det handler om å være sulten fortsatt, og det er jeg, sier Azar Karadas til klubbens nettsider.

Ifølge Branns statistikk står veteranen med 178 kamper og 36 mål for klubben. Karadas fikk Brann-debuten sin i 1999. Siden den gang har han vært innom Rosenborg, Benfica, Portsmouth, Kaiserslautern, Kasimpasa og Sogndal, før han i 2014 vendte «hjem» til Bergen igjen.

Eidfjordingen spilte 27 kamper i opprykkssesongen i fjor, men kun fem av disse var fra start. Likevel er klubben trygg på at 34-åringen blir viktig også i eliteseriecomebacket.

- Gjennom bidragene sine i fjor gjorde Azar seg fortjent til et nytt år. Han gjør en forskjell både på og utenfor banen med sin rutine, ro og profesjonelle innstilling, sier sportssjef Rune Soltvedt.

Karadas står med ti landskamper og én scoring for Norge.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media