- Karadas har yppet seg lenge

Lørdag ble Brann-spillerne Marcus Bakke og Azar Karadas plassert i glattcelle etter krangel med en dørvakt i Bergen. I følge vaktselskapeier Bård Trones er det ikke første gang duoen har yppet seg på byen.

- De oppfører seg som løver, tror de er konger, sier Trones til Bergens Tidende.

Marcus Bakke og Azar Karadas reagerte da kameratene ikke fikk komme inn på et utested i Bergen lørdag kveld. Krangelen med en dørvakt gikk høylytt for seg og endte med at politiet ble tilkallt, og Brann-duoen ble lagt i jern. Spillerne måtte tilbringe natta på glattcelle.

- Jeg beklager det som skjedde, det skal aldri skje igjen, sa Karadas til Dagbladet i går.

Må følge spillereglene

Bård Trones er eier av et vaktselskap og jobber i tillegg som dørvakt. Trones hevder at han sjøl har opplevd episoder med Leeds-aktuelle Azar Karadas.

- Selv om de spiller på Brann, kan de ikke gjøre som de vil. Vi som jobber på utesteder kan ikke tolerere all slags oppførsel. Karadas har protestert fordi han ikke kommer inn på 25-års-grense. Men han er jo bare 19 år, og er nødt til å følge spillereglene som alle andre. Det er andre her i byen som driver idrett på toppnivå, men som ikke oppfører seg slik de to gjør, sier Trones til Bergens Tidende (BT).

Irritert

Trones er trener for fullkontaktlandslaget i kickboksing. Nå er han irritert over at de to Brann-spillerne tror de kan gjøre ting som andre gjester ikke kan, fordi de har en posisjon i Bergens idrettsmiljø.

- Mitt råd til dem er: Kom dere ned på jorden, sier Trones til BT.