Karadas i samtaler med Rosenborg

Tvil om Brann-avtale.

(Dagbladet.no): Azar Karadas\' overgang fra portugisiske Benfica til Brann kan strande, skrev Dagbladet i går.

Nå kan 24-åringen fra Eid havne i Rosenborg, hans andre norske gamleklubb. Den anvendelige spilleren skal i hvert fall møte RBK-trener Per-Mathias Høgmo i morgen, skriver Adresseavisen.

Gamle venner

Den storvokste spilleren bekrefter møtet, men sier at er naturlig for ham å treffe Høgmo fordi de to er gamle kjente fra U21-landslaget.

- Hva jeg og Høgmo skal snakke om, blir imidlertid mellom oss, sier Karadas til avisa.

Han forlot Trondheim i 2004, da han ble solgt til Portugal. Inntil videre regner han å stille på trening hos Benfica 4. juli, men avskriver ikke at han kan bli RBK-spiller igjen.

- Jeg utelukker ingenting, sier Karadas.

Million-sluttpakke i Benfica

I gårsdagens Dagbladet kom det fram at Karadas\' overgang til Brann var i fare fordi en leder i klubben dro til Portugal og forhandlet vekk spillerens sluttpakke. Dette ble seinere avvist på Branns hjemmeside.

I dag sier Branns pressesjef Hans Lokøy til Dagbladet at klubben har gjort det de mener er riktig i saken. Ifølge Lokøy er klubben enig med Benfica, bare Karadas\' personlige kontrakt gjenstår.

- Det er feil at vi har gått bak ryggen hans på noen som helst måte, og derfor er det ikke så mye mer å kommentere i denne saken, sier Lokøy.

Karadas er for tida i Bergen på ferie med familien.

UTLEID: Azar Karadas fikk prøve seg i engelske Portsmouth sist sesong. Nå er det stor tvil om hvor karrieren fortsetter.
IMPONERTE MOT BENFICA: Karadas ble kjøpt til Portugal fra RBK etter god innsats i Uefacupen våren 2004.