Karadas kan bli Helstad-erstatter

Brann vurderer bud.

(Dagbladet.no): Brann har vært i møte med Azar Karadas\' agent og fetter Jack Karadas, skriver Bergens Tidende.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått en henvendelse fra Brann, sier agenten til avisa.

Benfica-spiller Karadas er nå under opptrening i Bergen etter en sesong i Kaiserslauteren ødelagt av sykdom. Branns sportslige leder Roald Bruun-Hansen sier til avisa at de tok kontakt for å sjekke helsetilstanden til den tidligere RBK-spissen.

- Dette handler om penger, og hvis det er mulig å få det til, er det helt sikkert interessant for oss. Vi har ikke henvendt oss til Benfica ennå, sier Bruun-Hansen.

At Brann trenger en spiss er udiskutabelt. I går ble det kjent at Thorstein Helstad er ute på ubestemt tid med strekk. Tidligere har klubben kvittet seg med Bengt Sæternes.

- Hvis Helstads fravær skulle bli langvarig, vil jeg nok legge press på Roald Bruun-Hanssen, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til Bergensavisen.

- Han var på mange måter den siste jeg ville ha skadet.

GAMBLER PÅ KARADAS? Brann-ledelsen har forhørt seg om Azar Karadas\' helsetilstand. Her er spissen på landslagssamling med nettopp Helstad. Foto: Scanpix
GAMBLER PÅ KARADAS? Brann-ledelsen har forhørt seg om Azar Karadas\' helsetilstand. Her er spissen på landslagssamling med nettopp Helstad. Foto: Scanpix Vis mer
Karadas kan bli Helstad-erstatter
PROFF I TRE LAND: Karadas har prøvd seg i Benfica, Portsmouth og Kaiserslauteren siden han forlot Norge.