Karadas nekter for storgambling

Brann-spiller Azar Karadas (26) avfeier alle spekulasjoner om at han skal ha veddet 200.000 kroner på Brann som seriemester denne sesongen.

(Dagbladet.no): Da han ble spurt om det i et intervju med Dagbladet forrige uke, svarte han:

- Det har du ingen ting med.

Uttalelsen har ført til at Norges Fotballforbund (NFF) har bedt Brann om en redegjørelse, fordi et slikt veddemål i så fall vil være ulovlig i henhold til NFFs regelverk.

Overfor Dagbladet.no benekter derimot den hjemvendte Brann-spilleren at han skal ha inngått et slikt veddemål.

- Forstår NFF

- Jeg ser at mitt svar i Dagbladet forrige uke kunne åpne for spekulasjoner om hvorvidt jeg har satset penger i et spillselskap på seriegull til Brann, og sånn sett forstår jeg NFFs reaksjon. Jeg burde sagt nei med en gang, for det er ikke riktig, sier Azar Karadas.

- Hvorfor benektet du ikke det da du ble spurt om det forrige uke?

- Fordi jeg mener at hva slags veddemål jeg inngår er en privatsak, uansett hvem det er med. Men igjen; jeg ser at det svaret kunne åpne for spekulasjoner. Men når dette nå er blitt en sak, så kan jeg avkrefte at jeg har satt penger på Brann som seriemester. Jeg får ta min del av skylda for at dette i det hele tatt er blitt en sak, sier Karadas til Dagbladet.no.

HAR IKKE SATT STORE PENGER PÅ BRANN: - Når dette nå er blitt en sak, så kan jeg avkrefte at jeg har satt store penger på Brann som seriemester, sier Azar Karadas til Dagbladet.no. Foto: SCANPIX
HAR IKKE SATT STORE PENGER PÅ BRANN: - Når dette nå er blitt en sak, så kan jeg avkrefte at jeg har satt store penger på Brann som seriemester, sier Azar Karadas til Dagbladet.no. Foto: SCANPIX Vis mer

Liker gambling

Det er ingen hemmelighet at Azar Karadas har sans for gambling og veddemål. Nylig vant han et privat veddemål mot Fredrikstads Raymond Kvisvik om en feriereise til en verdi opp til 50.000 kroner.

At Karadas også har veddemål på Brann som seriemester bekrefter han. Men det ikke hos noen spillselskaper, bare med venner og familie. Og det skal ikke dreie seg om penger.

- Jeg har diverse veddemål gående. Men på Brann som seriemester er det ingen ting som handler om penger, forsikrer Azar Karadas overfor Dagbladet.no.

NB! Regelen om at det ikke er lov til å satse penger på kamper hvor eget lag er involvert ble innført på fotballtinget i 2006, og etterforskningen av Azar Karadas er den første saken som blir sett nærmere på i henhold til den regelen.

Karadas nekter for storgambling