Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Karadas og Kvisviks veddemål var bare bløff

Hevder Kvisvik i ny bok.

IKKE VEDDEMÅL-STRAFF: Raymond Kvisvik hevder at det bare var en bløff at tatoveringen hans er resultatet av et tapt veddemål med Azar Karadas. Foto: John Terje Pedersen
IKKE VEDDEMÅL-STRAFF: Raymond Kvisvik hevder at det bare var en bløff at tatoveringen hans er resultatet av et tapt veddemål med Azar Karadas. Foto: John Terje Pedersen Vis mer

|||
(Dagbladet.no): Bestekompisene Azar Karadas og Raymond Kvisvik har vært kjent for en rekke spenstige veddemål.

Veddemålene har inneholdt en stor porsjon humor, og dermed gjerne fått bred mediedekning. Et kjapt søk i Dagbladets nettarkiv viser artikler om tatoveringen til Kvisvik, 20 prosent eierandel i en travhest, en pall bleier, en 14 dagers luksusferie for Kvisvik med familie og en bil til mora til Kvisvik.

Og vi i Dagbladet er langt fra alene om å ha latt oss finte ut av den lekne duoen.

I den nye boka «Raymond Kvisvik», skrevet av Dagbladet-journalist Kjartan Brügger Bjånesøy, forteller Kvisvik at hvert eneste veddemål har vært en bløff.

— Det har aldri vært noen veddemål. Ikke et eneste ett. Det begynte bare som en dum spøk, sier han, bretter opp genseren på høyrearmen og peker: — Denne tatoveringen hadde jeg bestilt time til lenge før kampen mot Rosenborg. Jeg hadde aldri tatovert hele armen etter et tap mot Rosenborg.

- Tok litt av
Påfunnet var ikke overraskende noe som dukket opp i hodet til Kvisvik mens han satt og kjedet seg i Bergen.

PENE I TØYET: Kompisene Azar Karadas og Raymond Kvisvik i 17. mai-toget i Bergen i 2001. Foto: Oddmund Lunde
PENE I TØYET: Kompisene Azar Karadas og Raymond Kvisvik i 17. mai-toget i Bergen i 2001. Foto: Oddmund Lunde Vis mer

- Jeg spurte om Azar var med på litt moro, om vi kunne lure journalister om et veddemål før kampen for å lage litt show. Vi syntes vel det var litt gøy at veddemålene fikk mye oppmerksomhet, og så tok det litt av. Ingen tar skade av å ha det litt moro, sier Raymond Kvisvik i boka.

Og vi journalister har latt oss lure gang på gang. Det vil si - vi har blitt lurt med mindre det er Kvisviks uttalelse i boka som er en bløff.

Karadas ler av pop-Raymond
Kvisvik forteller også i boka at han var full da han opptrådte på Tusenfryd med boyband-parodien «The Players» sammen med Morten Gamst Pedersen, Kristofer Hæstad, Øyvind Svenning og Freddy dos Santos.

Et musikalsk krumspring som Karadas ifølge boka finner ustyrtelig morsomt:

Azar Karadas ler fortsatt når han tenker på bestekompisens opptreden som boybandgutt. Han er ikke sikker på om Raymond skjønte at det var en parodi.

• Dagbladet har ikke kommet i kontakt med Azar Karadas i dag.

• Boka som ganske enkelt heter «Raymond Kvisvik» utgis av Kagge Forlag og er skrevet av journalist i Dagbladet Magasinet, Kjartan Brügger Bjånesøy. Kvisvik har bestemt seg for å ikke kommentere innholdet i boka før etter kampen mot Molde førstkommende søndag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling