FROSSET UT: Azar Karadas får ikke spille mer for sin tyrkiske klubb, etter at han takket nei til å forlenge kontrakten. Nå ønsker han seg en retur til Tippeligaen. 
Foto:  ARNT E. FOLVIK/Dagbladet
FROSSET UT: Azar Karadas får ikke spille mer for sin tyrkiske klubb, etter at han takket nei til å forlenge kontrakten. Nå ønsker han seg en retur til Tippeligaen. Foto: ARNT E. FOLVIK/DagbladetVis mer

Karadas ønsker seg hjem til Norge

Er ute i kulda i Tyrkia.

Azar Karadas (30) er ute i kulden i tyrkiske Kasimpasa, savner familien og vil hjem til norsk fotball, skriver Bergensavisen.

Etter at Karadas takket nei til å forlenge kontrakten med den tyrkiske klubben, havnet han i fryseboksen. Nå frister norsk eliteseriefotball.

- Personlig har jeg et godt håp om at det skal være mulig å få det til. Det finnes interesse fra norske klubber og andre skandinaviske klubber. Også fra andre land. Men jeg kan ikke legge skjul på at jeg aller helst ønsker meg tilbake til Norge, sier Karadas til BA.

Tre innhopp er alt Karadas har fått for klubben som rykket ned fra den tyrkiske superligaen sist sesong. Så lenge nordmannen ikke vil forlenge kontrakten, blir det lite spilletid.

- Jeg skjønner klubben godt. De har vært ærlige med meg hele tiden. Jeg har aldri angret på at jeg dro ned her. Det har gitt meg erfaring som gjør meg til en bedre spiller og en sterkere person, sier Karadas.

Han har kontrakt ut 2012, men klubben er villig til å selge spilleren. Karadas forlot Brann sommeren 2009, for nesten 3 millioner kroner. Ifølge BA er det ingen konkret interesse fra Brann om å hente hjem den allsidige veteranen.

(NTB)