Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Karadas skal spille for Sogndal ut sesongen

Skriver under i morgen.

HJEM TIL NORGE: Azar Karadas, her i Brann-drakt i 2008, skriver under for Sogndal i morgen. Foto: Thomas Rasmus Skaug
HJEM TIL NORGE: Azar Karadas, her i Brann-drakt i 2008, skriver under for Sogndal i morgen. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Azar Karadas (31) og Sogndal er enige om en avtale som binder spissen til eliteserieklubben resten av sesongen. Det meldte NRK mandag kveld.

- Vi har brukt dagen i dag til å forhandle fram en avtale med Azar Karadas. Han skal spille for Sogndal ut året, og han kommer til Sogndal tirsdag for å signere papirene, sier sportslig leder Håvard Flo til NRK.

Karadas spilte sist for tyrkiske Kasimpasa, men det har den siste tiden versert rykter om at 31-åringen var på vei tilbake til Norge.

Spissen har tidligere også spilt i en rekke andre toppklubber, deriblant Benfica, Portsmouth, Kaiserslautern, Brann og Rosenborg. Karadas har ti landskamper for Norge.

- Det er klart at vi er i en tabellsituasjon som tilsier at det er smart å prøve å gjøre noe. Azar er en profil som passer godt inn hos oss. Han er jo fra fylket, det er et kjempepluss. Men han representerer også et lederskap og en fotballtype som vi har behov for. Vi trenger en med litt pondus for å si det slik, fastslår den tidligere Sogndal-toppscoreren Flo.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media