Karadas sponser moderklubben Eid

Men kan selv få fyken i Pompey.

(Dagbladet.no): Eid IL har fått en velgjører ved navn Azar Karadas. Landslagsspissen går inn med egne penger og blir hovedsponsor for moderklubben, skriver Fjordabladet.

- Jeg vil ikke si hva den konkrete summen er, men jeg tror at fotballmiljøet i Eid skal bli godt fornøyde. Selv om det i første omgang er en ettårsavtale, er dette noe som jeg satser på skal fortsette, sier Karadas til avisa.

Utenom pengene innebærer avtalen at Karadas skal ordne treningsopphold i sine tidligere klubber: Brann og Rosenborg. For tida er 24-åringen selv utleid fra portugisiske Benfica til engelske Portsmouth.

I en rekke britiske aviser regnes det som sikkert at Karadas\' låneavtale avsluttes over nyttår, fordi Portsmouth har fått seg ny manager i Harry Redknapp.

Selv lufter Karadas tanken om en overgang til Stuttgart, bundesligaklubben som styres av mannen som hentet Karadas fra RBK.

- Det kan fort bli et klubbytte i januar. Jeg hadde ikke hatt noe i mot en gjenforening med gamletreneren min i Benfica, Giovanni Trapattoni, sier Karadas.

Besiktas og Olympiakos skal også være interesserte i spissen, hevder lokalavisa.

VIL TIL STUTTGART: Azar Karadas sponser Eid, men kan gjerne tenke seg å spille for Trapattonis bundesligaklubb. Foto: Scanpix
VIL TIL STUTTGART: Azar Karadas sponser Eid, men kan gjerne tenke seg å spille for Trapattonis bundesligaklubb. Foto: Scanpix Vis mer