Karadas til Tyrkia

Brann har akseptert bud.

PÅ VEI BORT FRA BRANN: Azar Karadas reiser i dag til Tyrkia for å forhandle med Kasimpasa. Foto:  Marit Hommedal  / SCANPIX
PÅ VEI BORT FRA BRANN: Azar Karadas reiser i dag til Tyrkia for å forhandle med Kasimpasa. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Azar Karadas blir trolig utenlandsproff igjen.

Brann-spilleren er ikke med når bergenserne i kveld spiller mot Start i Kristiansand. 28-åringen reiser i stedet til Tyrkia for å forhandle om de personlige betingelsene med klubbledelsen til Kasimpasa.

- Klubbene er kommet til enighet om en overgang. Han skal nå forhandle om sin personlige avtale. Dersom Azar blir enig med dem, vil han forlate Brann før overgangsvinduet stenger 31. august, sier sportslig leder Roald Bruun-Hanssen til Brann.no.

Tre strake tapKasimpasa rykket i våres opp til Süper Lig og de hentet tidligere i sommer Christian Keller fra Stabæk. Nå er de bare et par signaturer unna å skaffe seg en ny skandinav.

Og de trenger forsterkninger.

Serieåpningen har ikke vært imponerende og Kasimpasa har tre strake tap.

Selv om Karadas nå reiser til Tyrkia med et nytt proffopphold i sikte, sier han til Brann.no at han ikke tar det for gitt at det blir noen overgang.

Karadas, som har tyrkiske aner, har tidligere spilt for de europeiske klubbene Benfica, Portsmouth og Kaiserslautern.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer