Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Karadas til Tyrkia

Brann har akseptert bud.

PÅ VEI BORT FRA BRANN: Azar Karadas reiser i dag til Tyrkia for å forhandle med Kasimpasa. Foto:  Marit Hommedal  / SCANPIX
PÅ VEI BORT FRA BRANN: Azar Karadas reiser i dag til Tyrkia for å forhandle med Kasimpasa. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet.no) Azar Karadas blir trolig utenlandsproff igjen.

Brann-spilleren er ikke med når bergenserne i kveld spiller mot Start i Kristiansand. 28-åringen reiser i stedet til Tyrkia for å forhandle om de personlige betingelsene med klubbledelsen til Kasimpasa.

- Klubbene er kommet til enighet om en overgang. Han skal nå forhandle om sin personlige avtale. Dersom Azar blir enig med dem, vil han forlate Brann før overgangsvinduet stenger 31. august, sier sportslig leder Roald Bruun-Hanssen til Brann.no.

Tre strake tap
Kasimpasa rykket i våres opp til Süper Lig og de hentet tidligere i sommer Christian Keller fra Stabæk. Nå er de bare et par signaturer unna å skaffe seg en ny skandinav.

Og de trenger forsterkninger.

Serieåpningen har ikke vært imponerende og Kasimpasa har tre strake tap.

Selv om Karadas nå reiser til Tyrkia med et nytt proffopphold i sikte, sier han til Brann.no at han ikke tar det for gitt at det blir noen overgang.

Karadas, som har tyrkiske aner, har tidligere spilt for de europeiske klubbene Benfica, Portsmouth og Kaiserslautern.

Jakter på Reginiussen
Parallelt med at Karadas nå er på vei bort fra Brann, jobber klubben med å hente Tore Reginiussen fra Tromsø. Ifølge BT skal Brann ha lagt inn et bud på mellom fire og fem millioner kroner.

ØNSKET I BERGEN: Brann skal ha tilbud Tromsø fire-fem millioner kroner for Tore Reginiussen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX
ØNSKET I BERGEN: Brann skal ha tilbud Tromsø fire-fem millioner kroner for Tore Reginiussen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX Vis mer

Kontrakten til Reginiussen går ut etter sesongslutt og han har ikke lagt skjul på at han ønsker seg nye utfordringer. Det er utlandet som har lokket mest tidligere, men hvis det ikke er interessenter fra Europa - kan det hende han slår til på et tilbud fra Bergen.

Om Tromsø vil selge.

- Vi kommenterer ikke dette, sier Bruun-Hanssen til BT.

Brann forsøkte å sikre seg Reginiussen allerede i 2005, men da vraket Alta-væringen bergenserne til fordel for Tromsø.

Selv om det ikke har kommet inn noen bud fra utlandet, har Everton den siste tida studert forsvarsspilleren.

- Skulle den muligheten dukke opp, så er det selvfølgelig veldig interessant. Everton er en storklubb, sa Regiuniussen tidligere denne uka.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling