Karadas vil bli i Brann

Leeds og Liverpool har hatt Brann-spiller Azar Karadas på prøvespill denne sesongen - uten at det har endt med proffkontrakt. Nå har Karadas bestemt seg for å bli i Brann ut neste sesong.

Etter to dager med familieråd har Brann-spilleren bestemt seg for å bli i Bergen - og legge proffplanene på is.

- Jeg har tenkt ganske mye på dette, og snakket lenge med Jack (Karadas, Azars fetter og rådgiver) og min far. Vi er kommet frem til at det beste for meg er å bli i Brann i hvert fall ett år til, sier Azar Karadas til Bergens Tidende.

Ifølge avisa er den italienske klubben Udinese mest interessert i Karadas. Men Karadas frykter en tilværelse på innbytterbenken, og har bestemt seg for å tenke langsiktig. Det betyr Brann.

- Det er i Brann jeg har størst sjanse for spilletid. Det trenger jeg for å utvikle meg videre. I klubber som Udinese og Liverpool ville jeg blitt plassert på benken. Jeg føler jeg fremdeles har masse å lære i Brann, både av spillerne og trenerne. Jeg har ennå ikke spilt en hel sesong, og har mye å bevise før jeg tar neste steg, sier Karadas.

I dag er 19-åringen på plass ved Sjøforsvarets rekruttskole på Madla for å starte førstegangstjenesten. Brann-spilleren frykter ikke at landslagsturen til Hong Kong seinere i måneden går i vasken som følge av militærtjenesten.

- Jeg har fått høre at det så å si er i orden at jeg får dra, sier Karadas til avisa.

- Azar stiller på Madla med ny søknad mandag. Vi håper den går igjennom, sier Brann-trener Teitur Thordarson til Dagbladet.

(Dagbladet.no)