Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Karantene først etter fire gule kort

NFF vil endre reglene.

Norges Fotballforbund vil endre reglene for soning av gule kort. Et forslag går ut på at spillere i eliteserien og 1. divisjon først skal sone etter fire gule kort.

I dag må spillerne stå over én kamp etter tre gule kort.

- I serier med 16 lag foreslår vi at karantene for gult kort første gang skal sones etter at en spiller har fått fire gule kort, sa fotballpresident Sondre Kåfjord til Romerikes Blad under annendivisjonsseminaret i Lillestrøm lørdag.

Alt tyder på at eliteserien har 14 lag for siste gang i 2008, og at det fra 2009-sesongen vil være 16 lag i den øverste divisjonen.

Kåfjord fortalte også at NFF fortsatt ønsker å ha med eliteserielagenes 2.-lag i 2. divisjon.

- Forbundsstyret er helt klare på at det er en styrke for spillerutviklingen at dagens ordning skal fortsette, sa Kåfjord.

(NTB)

FÆRRE KARANTENER? Lars Iver Strand toppet lista over flest gule kort med sine syv forrige sesong. Snart kan det bety én karantene framfor to, dersom NFF gjennomfører regelendringen. Foto: RUNE STOLZ BERTINUSSEN/SCANPIX
FÆRRE KARANTENER? Lars Iver Strand toppet lista over flest gule kort med sine syv forrige sesong. Snart kan det bety én karantene framfor to, dersom NFF gjennomfører regelendringen. Foto: RUNE STOLZ BERTINUSSEN/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media