SJEFEN AV LERKENDAL: Det meste er blitt triveligere på Brakka etter at Kåre Ingebrigtsen ble Rosenborg-trener. Laget leder Tippeligaen, og publikum kjenner igjen spillestilen fra glansdagene til Nils Arne Eggen. Lerkendal er igjen blitt et fort. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SJEFEN AV LERKENDAL: Det meste er blitt triveligere på Brakka etter at Kåre Ingebrigtsen ble Rosenborg-trener. Laget leder Tippeligaen, og publikum kjenner igjen spillestilen fra glansdagene til Nils Arne Eggen. Lerkendal er igjen blitt et fort. Foto: Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

Kåre Ingebrigtsen sjokkert over RBKs forfall

Slik vant 49-åringen trønderne tilbake.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Når vi ser Champions League på TV i dag, er det nesten ikke til å begripe: Rosenborg var der i elleve sesonger - sist gang i 2007/2008. Italienske og spanske primadonnaer løp rundt på Lerkendal med stillongs og hansker. Det var frostrøyk, og det var Knut Theodor Gleditsch på TV3.

Du verden som vi elsket det. Norge var representert i det ypperste fotballselskapet. Vi var å regne med. Vi var på kartet. Når vi dro ut i verden - og presenterte oss som nordmenn - kom det alltid i retur:

- Ahhh, Rosenborg!

Slik er det litt fortsatt. Det er bare det at Rosenborg ikke har vært Rosenborg på flere år. Landslaget har ikke vært landslaget. Det har egentlig vært flaut å være fotballnordmann på tur i utlandet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn