Kåre Ingebrigtsen ferdig i Rosenborg

Kåre Ingebrigtsen sparket i Rosenborg

Klubben kaller inn til pressekonferanse.

FERDIG: Kåre Ingebrigtsen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
FERDIG: Kåre Ingebrigtsen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rosenborg kalte torsdag ettermiddag inn til pressekonferanse. Det sto ingenting annet i pressemeldingen enn at trener Kåre Ingebrigtsen er ferdig i klubben med umiddelbar virkning.

- Vi har etter lang tids vurdering kommet fram til den beslutningen at Kåre Ingebrigtsen må tre tilbake. Selv om vi har hatt gode resutlater, synes vi at utviklingen har vært for dårlig, sier styreleder Ivar Koteng på pressekonferansen.

Nå ønsker de å løfte Rosenborg videre, og ønsker å ta ut maksimalt av hva klubben greier. I den vurderingen kom styret fram til at Ingebrigtsen må gå.

- Spillerne var litt overrasket. Kåre er en populær mann som er lett å like, og spillerne har ikke vært noen pådriver. Det er først og fremst styret, sier Koteng.

Styret har ikke funnet noen erstatter, men Koteng sier at saken jobbes med. Han sier det ikke ligger noen konflikt bak sparkingen.

- Vi tar en risiko, det er ikke sikkert resultatene blir bedre i høst eller neste år, men på sikt mener vi at vi gjør det rette, sier Koteng.

- Det er krevende å være trener i Rosenborg. Det som har skjedd, er jo et uttrykk for det. Vår jobb i styret, er å ta de avgjørelsene som gjør at klubben gjør det best mulig til enhver tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.