Rosenborg til cupfinale:

Kåre Ingebrigtsen vil feste i flere dager om RBK klarer bragden

- En god, gammel trøndersk fest sammen med supporterne.

BYR PÅ FEST: Rosenborgs Kåre Ingebrigtsen ser fram til cupfinalen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
BYR PÅ FEST: Rosenborgs Kåre Ingebrigtsen ser fram til cupfinalen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LERKENDAL (Dagbladet) Den festen gikk han og resten Rosenborg glipp av i fjor på grunn av Europa League få dager etter cupgullet.

- Det var vel det eneste jeg savnet i fjor, og det håper jeg vi tar igjen i år. Vi har lyst til å kunne feire en god, gammel trøndersk fest sammen med supporterne våre. Og en slik trøndersk fest varer gjerne i flere dager, smiler Kåre Ingebrigtsen etter 2-0 mot Bodø/Glimt i semifinalen.

Rosenborg slet lenge med å punktere kampen, selv om de produserte 9-10 store sjanser. Upresise sistepasninger og dårlige avslutninger gjorde at de ikke fikk 2-0 før på overtid.

- Det er litt ekkelt når vi bare leder 1-0. Da kan vi fort få et mål imot, så vi var ikke trygge, selv om vi stort sett kontrollerte hele kampen, sier Ingebrigtsen.

Ville gitt bort Midtsjø

En av de mange store sjansene var det Fredrik Midtsjø som hadde. Midtbanekrigeren kom alene med keeper like etter 90 spilte minutter, men mislyktes totalt da han prøvde å chippe ballen i mål. Det ble heller et svakt tilbakespill til keeper.

- Hadde Glimt scoret etter den misbrukte sjansen hadde jeg solgt Fredrik til den der 2. divisjonsklubben. Og jeg hadde ikke tatt betalt en gang, fleiper Kåre Ingebrigtsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer