Fra Rosenborg til KV Oostende:

Kåres nye liv

Etter ett år som arbeidsledig trener ser Kåre Ingebrigtsen (53) fram til å komme i gang igjen. Men KV Oostende i Belgia er ingen enkel klubb.

NY JOBB: Kåre Ingebrigtsen gleder seg til å ta fatt på trenerjobben i KV Oostende. Klubben spiller i den belgiske toppdivisjonen. Den tidligere Rosenborg-bossen starter 1. juni. Foto: NTB ScanpixFoto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
NY JOBB: Kåre Ingebrigtsen gleder seg til å ta fatt på trenerjobben i KV Oostende. Klubben spiller i den belgiske toppdivisjonen. Den tidligere Rosenborg-bossen starter 1. juni. Foto: NTB ScanpixFoto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har fått en del tilbud det siste året, forteller Ingebrigtsen til Dagbladet.

- Men dette følte jeg at jeg virkelig hadde lyst til. Jeg har møtt masse fantastiske mennesker. De ønsker å starte på nytt og bygge klubben opp igjen. Og Belgia er et bra land. Ligaen er god.

14. plass

Ingebrigtsen er for tida i Trondheim. Han starter som trener i KV Oostende 1. juni. Rundt 14 dager seinere er spillerne på plass etter ferien.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer