Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kåret til årets nisse

Petter Solberg er like snill som julenissen.

(Dagbladet.no:) Rallyesset fikk ingen priser under årets Idrettsgalla på Hamar, men hva gjør vel det når det finnes andre kåringer. Norges julenisselaug har gitt hedersprisen, Årets julenisse, til Petter Solberg, står det på hans hjemmeside.

«Julenisselauget i Norge har siden starten i 1992 delt ut prisen \'Årets Hedersnisse\' til mottagere som oppfyller kriteriene om å være en givende person, en som viser åpenbar glede og som naturlig gleder andre med sitt smittende humør og vinnende vesen. Petter Solberg har oppfylt disse kriteriene og flere med, ved å være en positiv person som ikke går av veien for å dele sin glede med andre og gi sine kollegaer og team-medlemmer kreditt for fremgangen.

Petter har så lenge vi har fulgt han bevist at han er en sann \'nisse\', som selv om han i dag er superkjendis tar han seg tid til andre og spesielt barn. Hans ydmykhet for sine fans og hans totale vesen har gjort Petter til en ubestridt vinner av prisen \'Årets Hedersnisse\' 2005», heter det i begrunnelsen.

Jula er imidlertid over, og nå finpusser Solberg på formen før Rally Monte Carlo 21.-23. januar.

FLINK MED UNGENE: Petter Solberg er årets julenisse.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media