Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kari ble kloret opp av katta

Men EM er ikke i fare.

BITT: Kari Aalvik Grimsbø går på antibiotika etter angrepet fra gamlekatta. Her på banen mot Danmark, før besøket hos foreldre og katt. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
BITT: Kari Aalvik Grimsbø går på antibiotika etter angrepet fra gamlekatta. Her på banen mot Danmark, før besøket hos foreldre og katt. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kari Aalvik Grimsbø spilte meget godt da hun fikk mye tid mellom stengene i Katrine Lunde Haraldsens skadefravær forrige helg.

Esbjerg-målvakten ble også tatt ut på all star-laget i Møbelringen Cup.

Nå har derimot EM-oppkjøringen blitt litt ødelagt av et katteangrep.

Kloret opp Onsdag kveld koste hun med katta, en kosestund som brått ble ødelagt kloring og biting.

Derfor vil ikke Aalvik Grimsbø trene i dag, men hun kan bli klar til morgendagens generalprøve mot Nederland i Ekeberghallen.

- Jeg ble kloret og bitt at katta mi, som nå bor hos mamma og pappa. Den er ganske gammel, 13-14 år, sier hun til Dagbladet.

- Gammel og sint?

- Tydeligvis. Den har aldri oppført seg sånn før. Det er litt leit at det skal skje nå, men legen mener jeg vil være betraktelig bedre i morgen. Det er litt smertefullt, men bedre enn i går kveld.

image: Kari ble kloret opp av katta

Dette skjedde onsdag og Kari startet på antibiotika i går.

Hundelukt Landslagskeeperen tror kanskje Rapido reagerte på hundelukt.

- Jeg har akkurat fått meg hund og den var i samme hus. Det kan være at katta var litt stresset og at det luktet hund av hånda mi, sier hun.

- Det tok litt tid før jeg reagerte, siden den aldri har gjort noe sånt før. Vi satt egentlig bare og koste.

Landslagslege Ola Sand har tro på spill for Aalvik Grimsbø i morgen, og EM-åpningen på tirsdag skal i hvert fall ikke være i fare.

Den bør Tonje Larsen også rekke, selv om hun er forkjølet. Hun er hjemme i dag, men også hun kan bli klar til testkampen mot Nederland lørdag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!