Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kari Traa vant parallell kulekjøring

Kari Traa vant søndagens verdenscupfinale i parallell kulekjøring på hjemmebane på Voss. I finalen slo hun Aiko Uemura fra Japan.

I finalen slo hun Aiko Uemura fra Japan. Uemura falt i finalen, og dermed ble det en enkel seier.

Traa er regjerende verdensmester i disiplinen etter at hun tok VM-gull både i individuell og parallell kulekjøring i Deer Valley i begynnelsen av februar.

Lørdag skuffet Kari Traa med tredjeplass i verdenscupfinalen i individuell kulekjøring. Dermed misset hun også sammenlagtseieren i favorittdisiplinen til Shannon Bahrke fra USA.

- Det var kjekt å vinne etter det som skjedde i går, sa Traa, som likevel ikke var helt fornøyd med finaleløpet.

Misfornøyd med løpet

- Det var ikke noe bra løp, men flere av løpene før finalen var gode. I finalen hadde jeg store problemer, og jeg skulle gjerne ha gitt hjemmepublikummet en bedre avslutning, sa Traa.

Det ble en hektisk lørdag for Traa. Etter tredjeplassen skulle «hele Voss» ha tak i henne. Og på kvelden var det tid for å vise fram kleskolleksjonen.

- Det ble litt hektisk i går, så i dag var jeg ganske sliten, sa Traa, som likevel hadde krefter nok til å sikre seier i det avsluttende rennet på hjemmebane.

Traa var ikke i nærheten av å vinne verdenscupen sammenlagt i parallell kulekjøring.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling