Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kari vant VM- sølv i hat-gren

Kari Traa hater faktisk parallell kulekjøring. Men ikke verre enn at hun sikret medalje i sitt fjerde VM på rad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kari Traa tok VM-sølv i feil gren i finske Ruka i går: parallell kulekjøring. For det er liten tvil om at jenta fra Voss helst skulle slått til i singelklassen dagen før. Det gjorde hun ikke.

Medalje er medalje

-  Det føles godt å avslutte VM med medalje. Men jeg hater egentlig parallellkjøring, det er singelklassen jeg prioriterer. Uansett, medalje er medalje, ler Kari Traa overfor NTB.

Og i går sikret hun medalje i sitt fjerde strake VM. Og det var en revansjesugen Kari Traa som stilte på start etter fadesen i singelklassen.

-  Kari var veldig sulten etter lørdagens miss. Hun er veldig god kvinne mot kvinne. Hun valgte enkle hopp i dag, Kari ville ikke ta noen sjanser. Farten i løypa var viktigere, sier trener Lasse Fahlén til NTB.

Fighter febrilsk

Jennifer Heil fra Canada ble for sterk i finalen, mens bronsen gikk til Aiko Uemura.

-  Det er bra å ta medalje i fire VM på rad. Det kommer hele tida fram en rekke gode unge løpere. Flere løpere enn noen gang kan vinne. Ingen kan lenger føle seg som sikker vinner. Det tvinger oss til å prøve ut nye ting, alle fighter febrilsk, sier Kari Traa til NTB.

SALTO: Kari Traa liker ikke øvelsen parallell kulekjøring, men denne saltoen var med på å sikre VM-medalje.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!