Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Karl Oskars bursdagsønske: Banke Brann igjen

Molde klarte endelig å vinne en fotballkamp da de slo Brann 3- 0 i cupen på torsdag. Onsdag møtes lagene igjen i omkamp i serien. Karl Oskar Fjørtoft fyller 25 år samme dag og ønsker seg tre nye poeng i bursdagsgave. - Ja, det hadde vært gøy, sier Fjørtoft.

Midtbanespilleren var skadd og spilte ikke i den omdiskuterte seriekampen mot Brann 9. juli. Men Fjørtoft så selvsagt kampen og syns det er greit at det ble omkamp.

- Hele situasjonen var håpløs. Dommeren hadde satt i gang spillet, og det var 11 spillere på banen fra hvert lag da straffesparket ble idømt. Jeg skjønner at det må være frustrerende for Brann, det var ikke deres feil. Men det er greit at det ble omkamp, sier midtbanespilleren til Dagbladet.

Vendepunkt

Fjørtoft har vært ute siden 8. juli med skade i akillesen og sykdom. Cupkampen mot Brann var hans første tilbake på Molde-laget.

- Det gikk bra mot Brann, sier Fjørtoft.

- Jeg kjente ingenting til skaden og syns det fungerte bra.

Molde har ikke vunnet en kamp i Tippeligaen siden 3- 1-seieren over Bryne 21. mai. Fjørtoft håper nå trenden har snudd.

- Jeg føler at vi var mer på hogget i går. Vi slapp skuldrene lenger ned. Nå som vi endelig har fått en seier, kan vi slippe oss mer løs.

Går for medalje

Optimismen er stor i Molde, og Fjørtoft tror det blir morsomt framover.

- Mot Haugesund i morgen regner jeg med at vi tar tre poeng. Brann på onsdag blir vanskeligere, men vi går for seier. Vi hadde jo tap i denne kampen 9. juli, så ethvert poeng blir en ren bonus.

Målene for sesongen er fortsatt ambisiøse.

- Vi går for medalje, selv om kampen om gullet nok er over. I cupen er alt mulig, der kan det bli mye moro i høst.

gro.stromsheim.wold@dagbladet.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media