Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Karlsson beklager dopinguttalelser om Zlatan

I åpent brev.

FÅR BEKLAGELSE: Mens Zlatan planlegger å stevne Ulf Karlsson for hans dopingbeskyldning, har den tidligere svenske friidrettslederen i et brev bedt om unnskyldning overfor fotballstjernen. Foto: Henri Szwarc/ABACAPRESS.COM
FÅR BEKLAGELSE: Mens Zlatan planlegger å stevne Ulf Karlsson for hans dopingbeskyldning, har den tidligere svenske friidrettslederen i et brev bedt om unnskyldning overfor fotballstjernen. Foto: Henri Szwarc/ABACAPRESS.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens Zlatan planlegger å stevne Ulf Karlsson for hans dopingbeskyldning, har den tidligere svenske friidrettslederen i et brev bedt om unnskyldning overfor fotballstjernen.

- Jeg vil be Zlatan og øvrige som kan blitt ille berørt om unnskyldning. Under debatten uttrykte jeg meg både uklart og dårlig formulert om Zlatan Ibrahimovic. Jeg forstår nå i ettertid, at det jeg sa kunne oppfattes som at jeg utpekte ham, og det er dypt beklagelig. Det var ikke min hensikt. Jeg vil derfor be ham og alle andre som føler seg truffet om unnskyldning for mine insinuerende uttalelser, skriver Karlsson i et åpent brev til nyhetsbyrået TT.

- Jeg har, etter hvert som jeg selv ble idrettsleder, alltid vært imot all form for doping. Jeg håper at mine dårlige formuleringer i denne saken ikke skader folks oppfatning av Zlatan, som jeg anser for å være den største fotballspilleren vi har hatt i landet, fortsetter Karlsson.

Det var under et diskusjonsforum i Karlstad med Stefan Holm og Bengt Åke Gustafsson at uttalelsene kom.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart