FÅR BEKLAGELSE: Mens Zlatan planlegger å stevne Ulf Karlsson for hans dopingbeskyldning, har den tidligere svenske friidrettslederen i et brev bedt om unnskyldning overfor fotballstjernen. Foto: Henri Szwarc/ABACAPRESS.COM
FÅR BEKLAGELSE: Mens Zlatan planlegger å stevne Ulf Karlsson for hans dopingbeskyldning, har den tidligere svenske friidrettslederen i et brev bedt om unnskyldning overfor fotballstjernen. Foto: Henri Szwarc/ABACAPRESS.COMVis mer

Karlsson beklager dopinguttalelser om Zlatan

I åpent brev.

Mens Zlatan planlegger å stevne Ulf Karlsson for hans dopingbeskyldning, har den tidligere svenske friidrettslederen i et brev bedt om unnskyldning overfor fotballstjernen.

- Jeg vil be Zlatan og øvrige som kan blitt ille berørt om unnskyldning. Under debatten uttrykte jeg meg både uklart og dårlig formulert om Zlatan Ibrahimovic. Jeg forstår nå i ettertid, at det jeg sa kunne oppfattes som at jeg utpekte ham, og det er dypt beklagelig. Det var ikke min hensikt. Jeg vil derfor be ham og alle andre som føler seg truffet om unnskyldning for mine insinuerende uttalelser, skriver Karlsson i et åpent brev til nyhetsbyrået TT.

- Jeg har, etter hvert som jeg selv ble idrettsleder, alltid vært imot all form for doping. Jeg håper at mine dårlige formuleringer i denne saken ikke skader folks oppfatning av Zlatan, som jeg anser for å være den største fotballspilleren vi har hatt i landet, fortsetter Karlsson.

Det var under et diskusjonsforum i Karlstad med Stefan Holm og Bengt Åke Gustafsson at uttalelsene kom.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.