Tour de Ski:

Karlsson reagerer på kritikk

Frida Karlsson (21) fikk kritikk for strategien hun la på søndagens Tour de Ski-jaktstart. - Det finnes mange eksperter i TV-sofaene, svarer Karlsson.

KRITIKK: Frida Karlsson er uenig i kritikken som ble rettet mot henne etter søndagens jaktstart i Tour de Ski. Foto: NTB
KRITIKK: Frida Karlsson er uenig i kritikken som ble rettet mot henne etter søndagens jaktstart i Tour de Ski. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Frida Karlsson tok nok en pallplass da hun havnet på tredjeplass under jaktstarten på Tour de Skis tredje etappe søndag.

På tross av den gode prestasjonen, var flere kritiske til hvordan 21-åringen la opp løpet og mente Karlsson valgte feil strategi.

- Hva enn jeg gjør så gjøre jeg feil, sa Karlsson til Expressen da den svenske avisa konfronterte henne med kritikken.

Etter tredjeplassen mente blant annet SVT-ekspert, Anders Blomquist, at Karlsson tok altfor mange føringer under løpet. Blomquist mener at hun kunne dratt fordel av å la andre ligge i tet.

- Jeg syntes Frida har dratt veldig mye. Det er sterke løpere hun har bak seg som er vanskelig å rykke fra. Enten må hun kjenne seg sterk, eller så syntes jeg hun skal la de andre dra litt, sa ekspertkommentator Blomquist underveis i løpet.

- Jeg forstår at hun ville grille motstanderne, men jeg syntes at hun kunne sluppet fram amerikanerne. Hun kunne spart energi om hun var litt roligere, sa SVT-ekspert Johanna Ojala etter løpet.

Svarer kritikerne

Karlsson mener hun selv valgte rett taktikk under søndagens løp, og retter samtidig en pekefinger mot kritikerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer