Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Karlstad: Eskil kan bli verdens beste

VIKINGSKIPET (Dagbladet :på nettet): Landslagstrener Geir Karlstad tror 24-årige Eskil Ervik har potensiale til å bli verdens beste skøyteløper.

- Eskil går godt på skøyter og har forberedt seg godt. Derfor er det veldig moro at han lykkes her på hjemmebane. Når du ser framgangen hans i år og det potensialet som ligger der, tror jeg absolutt han kan bli verdens beste skøyteløper, skryter trener Karlstad. Han mener Erviks største styrke er det faktum at han ofte hever seg i mesterskap.

Feiring

Med to norske løpere blant de seks beste og en person på pallen, ble målsetningene for mesterskapet nådd:

- Jeg er godt fornøyd med helga og jeg synes vi klarte oss bra, smiler Karlstad. I kveld skal han og de andre på det norske skøytelandslaget på bankett for å feire mesterskapet i Vikingskipet.

Uviss framtid

Om årets VM i allround blir det siste, vites ennå ikke. Skøyteforbundet skal i møter med folket i Hamar Olympiske Anlegg denne uka for å se om de klarer å komme til enighet om hvor mange dager med is det skal være per år i Vikingskipet.

- Jeg mener det bør være is halve året, men vi får se, sa den tidligere skøyteløperen i går.

FORNØYD:</B> Jeg synes vi klarte oss bra, sier trener Geir Karlstad etter at mesterskapet på Hamar er vel overstått.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media