Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Karrieren kan være over for Svindal-konkurrent

Stygt fall i Beaver Creek.

KVESTET I UTFORLØYPA: Pierre-Emmanuelle Dalcin pådro seg armbrudd og kvestelse i den ene skulderen, i tillegg til hjernerystelse og leddbåndskader i begge knærne. Foto: EPA/HELMUT FOHRINGER
KVESTET I UTFORLØYPA: Pierre-Emmanuelle Dalcin pådro seg armbrudd og kvestelse i den ene skulderen, i tillegg til hjernerystelse og leddbåndskader i begge knærne. Foto: EPA/HELMUT FOHRINGER Vis mer

|||

Franskmannen Pierre-Emmanuelle Dalcin falt stygt på utfortreningen i Beaver Creek fredag og pådro seg alvorlige skader.

Ved siden av armbrudd og kvestelse i den ene skulderen, ble det også konstatert hjernerystelse og leddbåndskader i begge knærne. Den sveitsiske landslagslegen sier at mye kan tyde på at 32-åringens karriere kan være over.

Det er i alle fall helt klart at han er ute for resten av denne sesongen.

Han ble sendt til sykehus umiddelbart etter at han var dratt løs fra sikkerhetsnettet, og det tok ikke lang før legene kunne konstatere at skadeomfanget var omfattende.

Østerrikeren Rainer Schönfelder falt på akkurat samme sted torsdag og ødela kneet.

I den samme treningsomgangen var også Lars Elton Myhre uheldig og falt stygt. Han unngikk heldigvis store skader, men innrømmet overfor NTB under superkombinasjonen fredag ta han var temmelig forslått.

For to år siden var Aksel Lund Svindal uheldig og falt i utfortraseen i Beaver Creek. Han skadet seg så mye at han måtte stå over hele sesongen den gangen.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media