Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Karrieren kan være over for Thorirs datter

Maria Thorisdottir (23) kan legge opp.

SKADD: En alvorlig skade kan true landslagsspiller Maria Thorisdottir til å legge opp, melder NRK. 23-åringen har ikke spilt fotball på et halvt år.
Klepp spiller Maria Thorisdottir.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SKADD: En alvorlig skade kan true landslagsspiller Maria Thorisdottir til å legge opp, melder NRK. 23-åringen har ikke spilt fotball på et halvt år. Klepp spiller Maria Thorisdottir. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En alvorlig skade kan true landslagsspiller Maria Thorisdottir til å legge opp, melder NRK. 23-åringen har ikke spilt fotball på et halvt år.

- Legene på Olympiatoppen sier at skaden kan bli karrieretruende hvis jeg ikke kommer i gang med rett behandling nå, sier Thorisdottir til NRK.

- De sa at skaden er mer alvorlig en antatt. Det var ikke en kjekk melding, men jeg må være tålmodig, sier hun.

Klepp-spilleren skadet seg i august, da hun ble stemplet i venstrefoten i en kamp og fikk revet av et leddbånd i vristen. Hun er nå i gang med behandling hos Olympiatoppen.

Thorisdottir debuterte for det norske kvinnelandslaget i mars 2015 og er for øvrig datteren til landslagstrener i håndball, Thorir Hergeirsson.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!