Karrieren kan være over

Myggens trener frykter at Myggens fotballkarriere er slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For første gang på nyåret trente FCK mandag - uten tidligere landslagshelt Myggen som fortsatt sliter med sin betente akillessene. FCK, trener Bakke og lege Frank Odgaard frykter skaden kan bli kronisk, og at midtbaneeleganten fra Risør i Aust-Agder ikke kommer til å spille mer fotball verken for FCK eller andre klubber.

Skaden har ikke utviklet seg til det bedre i løpet av vinterpausen.

- Mykland har fått en alvorlig betennelse i akillessenen, og vi har dessverre ikke sett fremgang i vinterpausen. Vi arbeider selvfølgelig videre med Eriks skade, men det er fortsatt uvisst når han kan bli klar til å spille igjen, sier klubblege Frank Odgaard.

Derfor var det heller ikke stor optimisme å spore hos Hans Backe i forhold til Mykland, som har kontrakt med FCK til sommeren.

- Alvorlig

- Når man kun har spilt 45 minutter på tre og en halv måned og fortsatt ikke er i bedring tross behandling, sier det seg selv at skaden er meget alvorlig.

- Det er absolutt en mulighet for at skaden er kronisk, sier Hans Backe, som også har Urmas Rooba, Todi Jsnsson og Christian Lønstrup på skadelisten. Midtbanemotoren Peter Nielsen har avsluttet sin karriere til fordel for en trenerjobb i B93.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer