ALT GÅR GALT: Tiger Woods ligger tredje sist i turneringen i Akron i Ohio.   Foto: Tony Dejak, AP/Scanpix
ALT GÅR GALT: Tiger Woods ligger tredje sist i turneringen i Akron i Ohio. Foto: Tony Dejak, AP/ScanpixVis mer

Karriereverste av Tiger Woods

- Jeg slo ut forferdelig, var elendig på fairwayen og puttet dårlig.

||| Tiger Woods ville bare vekk så fort som mulig etter å ha levert nok en elendig runde i Akron. Aldri tidligere har han vært så dårlig etter 54 hull.

Amerikaneren har vært en skygge av seg selv i Akron. Lørdagens runde gikk han på 75 slag, hele fem over par. Totalt ligger han elleve slag over par på banen han har triumfert på sju ganger tidligere.

Alt lå til rette for godt spill lørdag. Forholdene var gode, men Woods fikk det absolutt ikke til å stemme. Han ligger tredje sist i turneringen.

I hele karrieren har han aldri gjort det så dårlig på 54 hull. Den tidligere verstenoteringen var 10 slag over par i 1996 og 1998.

- Nei, snakk med dem som leder, svarte en tydelig skuffet Woods da han fikk spørsmål om han ville snakke med pressen.

Han sa imidlertid et par ord til arrangørens mediekontakt om runden som inneholdt to birdier, fem bogeyer og en dobbeltbogey.

- Jeg slo forferdelig ut, var elendig ute på fairwayen og puttet dårlig, sa 34-åringen.

Woods konkluderte også med at det ikke var noe positivt han kunne ta med seg fra turneringen. På det siste hullet lørdag viste han tydelig hvordan han sliter. Et perfekt utslag ble fulgt opp av et slag ut i roughen. Da kastet verdenseneren kølla i bakken i sinne.

Rollen som verdensener har han hatt i 269 uker. Men trolig mister han den etter turneringen i Akron.

(NTB)