Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serena Williams i WTA

Karriereverste for Serena Williams

Tapte stort.

SAN JOSE: Serena Williams tapte stort i 1. runde i WTA-turneringen i San Jose i California. Foto: Rob Prange/REX/Shutterstock
SAN JOSE: Serena Williams tapte stort i 1. runde i WTA-turneringen i San Jose i California. Foto: Rob Prange/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tennisstjernen Serena Williams har aldri tapt klarere enn i 1. runde av WTA-turneringen i San Jose i California natt til onsdag norsk tid.

Williams, som spilte sin første kamp siden hun tapte for Angelique Kerber i Wimbledon-finalen i midten av juli, røk 1-6, 0-6 for britiske Johanna Konta.

Dette var første gang i karrieren at 36-åringen kun klarte å vinne ett eneste game i en kamp av betydning. Hennes svakeste kamp før møtet mot Konta kom mot Simona Halep i 2014 da hun tapte 0-0, 2-6.

Johanna Konta brukte kun 52 minutter på å slå Williams ut av turneringen. Sistnevnte lignet ikke seg selv. Hun tok riktignok ledelsen 1-0 i det første settet, men ellers ble kampen preget av mange dobbeltfeil og feilslag i både nettet og rett av banen. Hun bommet også på en rekke opplagte returer. I løpet av kampen rakk veteranen med 23 Grand Slam-seirer å gjøre 25 uprovoserte feil.