Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kasai klar for 31. gang

Til alle som lurte: Noriaki Kasai (47) er meldt inn til sin verdenscupsesong nummer 31 i hopp.

LEGENDE: Noriaki Kasai. Foto: Jure Makovec / AFP
LEGENDE: Noriaki Kasai. Foto: Jure Makovec / AFP Vis mer

På hjemmesiden til Det internasjonale skiforbundet (FIS) bekreftes uttaket av Kasai til rennene i Wisla (Polen), Ruka (Finland), Nizjnij Tagil (Russland) og Klingenthal (Tyskland) før jul.

Japanske hoppere har imponert i årets Sommer Grand Prix med hele fire inne blant de sju beste sammenlagt. Det gjorde at mange spekulerte i om Kasai ville bli funnet god nok til en plass i troppen når vinteren kom. Kasai deltok bare i ett av sommerrennene i Hakuba, og der ble han nummer 41.

Japans Ryoyo Kobayashi vant verdenscupen sammenlagt sist sesong. Han får med seg storebror Junshiro til de fire verdenscuphelgene før jul. I tillegg til Kasai er også Yukiya Sato, Daiko Ito og Naoki Nakamura en del av laget.

Noriaki Kasai debuterte i verdenscupen i Sapporo i desember 1988. Han har 17 verdenscupseirer. Den første kom i Harrachow i 1992 og den siste i Ruka i 2014.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media