Kasakhstansk gullvinner fikk høre Borat-sang på pallen

Nasjonalsang-parodi om prostituerte. Nå krever de beklagelse.

ELSKET OG HATET: Borat har sin helt særegne versjon av den kasakhstanske nasjonalsangen. Uheldigvis for gullvinner og skytter Maria Dmitrijenko var det den som ble spilt da hun sto øverst på pallen. Hun tok det med et smil, men det var det ikke alle andre som gjorde. Foto:   (AP Photo/Christophe Ena)
ELSKET OG HATET: Borat har sin helt særegne versjon av den kasakhstanske nasjonalsangen. Uheldigvis for gullvinner og skytter Maria Dmitrijenko var det den som ble spilt da hun sto øverst på pallen. Hun tok det med et smil, men det var det ikke alle andre som gjorde. Foto: (AP Photo/Christophe Ena)Vis mer

Det kasakhstanske landslaget i skyting ber om en beklagelse etter at nasjonalsangparodien fra filmen «Borat» ble spilt under en medaljeseremoni i Kuwait fredag.

Bilder fra torsdagens medaljeseremoni viser en lattermild gullvinner Maria Dmitrijenko som lytter til den for mange velkjente låten. Senere ble seremonien gjennomført med riktig melodi.

Parodien, som er hentet fra Sacha Baron Cohens berømte og kontroversielle film, hyller Kasakhstan for landets evne til å produsere kalium og for å ha de reneste prostituerte i regionen.

Ifølge lagets trener har arrangørene av skytestevnet i Kuwait lastet ned den noe komiske versjonen av nasjonalsangen fra internett. De skal også ha spilt av feil serbisk nasjonalsang.

(NTB)