Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kasper byttet klubb. Rett etterpå fant han bilen ramponert

- Som fortjent, din hore.

SØRGELIG SYN: Bilen til Kasper Hämäläinen så slik ut etter at vandaler hadde vært på ferde. Foto: HOOLIGANSTV.COM
SØRGELIG SYN: Bilen til Kasper Hämäläinen så slik ut etter at vandaler hadde vært på ferde. Foto: HOOLIGANSTV.COM Vis mer

(Dagbladet): Kasper Hämäläinen (29) er en ikke ukjent fotballspiller i Finland. Han har 49 landskamper, og har de siste tre åra prøvd lykken i Polen.

Den 11. januar skiftet han klubb fra Lech Poznan til Legia Warszawa. Dette er en overgang som er forbudt i øynene til Lech Poznan-fansen, da de to klubbene er bitre rivaler.

Resultat: Hämäläinen fikk bilen sin ramponert.

- Du får som fortjent, din hore, lyder budskapet som er tagget på bilen.

Gratis Den finske midtbanespilleren var Bosman-spiller. Han kunne i utgangspunktet gå til hvilken som helst klubb. Valget falt på Legia Warszawa.

Lech Poznan-supporterne ser på hovedstadsklubben med ilske og hat. Da overgangen ble kjent, ble tonen på sosiale medier aggressiv. I forrige uke hengte Poznan-supportere opp følgende budskap på treningsfeltet:

- Hämäläinen, din gamle hore. Nå venter straffen.

Og som sagt så gjort.

I går publiserte Facebook-sida til Hooligans TV et bilde av Hämäläinens vandaliserte bil.

- Strålende jobb. Respekt, Lech, skriver en leser i kommentarfeltet. Andre igjen er forbannet og fordømmer opptrinnet.

- Kjenner historien Ifølge avisa Aftonbladet i Sverige har den finske landslagsspilleren tidligere kommentert overgangen slik:

- Jeg innser at Legia og Lech er store rivaler. Jeg kjenner til historien. Det er en uvanlig situasjon, men dette er fotball. Jeg må tenke på meg selv, min familie og min framtid. Jeg er 29 år og fotballspiller. Det viktigste for meg er det sportslige.

Den polske serien - Ekstraklasa - starter opp igjen 12. februar. Lech Poznan tar imot Legia Warszawa lørdag 19. mars klokka 16.00. Det kan bli et interessant oppgjør.

OFFER FOR VREDE:  Kasper Hämäläinen har en fortid i svensk fotball og Djurgården, før han dro til Polen i 2013. Foto: NTB Scanpix
OFFER FOR VREDE: Kasper Hämäläinen har en fortid i svensk fotball og Djurgården, før han dro til Polen i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media