Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sisteskansen er tilbake til VM

Kasper Schmeichel meldte seg klar for Danmark

Danmarks førstemålvakt Kasper Schmeichel er klar for kamp igjen etter ankelskaden som har holdt ham ute de siste fire kampene for Leicester.

SPILLEKLAR: Sisteskansen meldte seg onsdag spilleklar etter ankelskaden. Foto: Reuters / Carl Recine Livepic
SPILLEKLAR: Sisteskansen meldte seg onsdag spilleklar etter ankelskaden. Foto: Reuters / Carl Recine Livepic Vis mer

Kasper Schmeichel og det danske landslaget med Åge Hareide som sjef møtte pressen onsdag under den første treningssamling foran VM i Russland.

Schmeichel hadde bare positive meldinger å komme med etter å ha trent for egen hånd i England og FC København.

- Jeg er snart tilbake i form. Jeg har trent for fullt de siste ti dagene og har ikke fått noen reaksjoner i beinet. Derfor regner med jeg at det ikke vil overhodet vil være noe tema framover, sa Schmeichel.'

- Når jeg kom meg gjennom ti dagers målvaktstrening kan jeg komme gjennom det meste, sa han.

Derfor forventer han at skal spille de kommende treningskampene mot Sverige 2. juni i Stockholm og mot Mexico i Brøndby 8. juni.

Vil spille landskamper

Han ser derfor ingen grunn til å spare seg til de første VM-kampene mot Peru og Australia.

- Det er landskamper og jeg vil spille. Selvfølgelig er kampene mot Peru og Australia viktigere, men hvis jeg er klar så vil jeg spille, sa han.

Åge Hareide har tidligere uttalt at Schmeichel også kunne ha spilt de siste kampene i Premier League hvis det hadde vært noe på spill.

Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk. Australia går i Samara 21. juni, mens Frankrike er motstander i Moskva 26. juni.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media