Kassevis med selvtillit

STAVANGER (Dagbladet): Bryne-helt og Cola-sjåfør Geir Atle Undheim (28) har fått en pangstart på årets fotballsesong. I kveld trengs enda et stort løft, når serieleder Viking og 10000 tilskuere kommer til gards.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Uavgjort mot Lillestrøm, sjokkseier mot Brann og fire poeng etter tre serierunder. Bryne har vært en positiv overraskelse i sesongstarten, og nå er det fotballfeber på Jæren.

- Det er gøy å få så mye oppmerksomhet rundt klubben. Det vi gjorde mot Brann var årsbeste, sier trener Eirik Brakstad.

Etter seieren søndag er selvtilliten på topp hos de rødkledde. Kaptein Geir Atle Undheim, banens beste på Brann stadion, er et eneste stort glis.

- Vi var ikke så gode i de første to kampene, men det løsnet virkelig mot Brann. Nå blir det en fantastisk ramme rundt lokaloppgjøret mot serieleder Viking, sier Undheim.

Fikk ansvar

I fjor gikk han skadd mesteparten av sesongen. I år er 28-åringen en av Brynes viktigste spillere, ikke minst fordi Brakstad ga ham kapteinsbindet.

- Jeg syntes det var viktig å la en lokal spiller være kaptein. Og jeg tror det gjør ham til en bedre spiller. Han er et skikkelig kapteinsemne, skryter Brakstad.

- Kjekt å få ansvar, kvitterer Undheim.

Omtrent halvparten av spillerne på laget er helproffer, resten har jobb eller studieplass utenom fotballen. Lagkapteinen selv har heltidsjobb som sjåfør for regionens Coca-Cola-kontor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer